Portfolio

Klant 16

Klant 16

In deze tuin hebben we meegewerkt aan het creëren van een rustieke sfeer met een vijver en een muurschildering.
Lees meer
Klant 15

Klant 15

Hier zijn twee oude drinktroggen omgebouwd tot nostalgische vijvers.
Lees meer
Klant 14

Klant 14

Voor dit bedrijf hebben we in de lobby een indoor vijver gecreëerd met vissen en een fontein, zodat de wachtende klanten, medewerkers en bezoekers kunnen genieten van het aanzicht.
Lees meer
Klant 13

Klant 13

Hier betrof het een groot kinderdagverblijf waarbij we een gedeelte van het schoolplein hebben omgebouwd tot een kinderboerderij, waarbij kinderen van 0-4 jaar leren zorgen voor en omgaan met de dieren. Alle dieren en verblijven zijn met zorg uitgekozen en zijn allemaal veilig kindvriendelijk.
Lees meer
Klant 12

Klant 12

Dit betrof het onderhoud van een vijver waarbij de vijver al 10 jaar niet schoongemaakt was (normaal is dit ongeveer elke 3 jaar nodig). Het oude bodemslib is verwijderd en gebruikt als plantenmest in de tuin en de vijverplanten zijn verpot en voorzien van nieuwe voeding.
Lees meer
Klant 11

Klant 11

Voor deze klant zijn diverse tuin elementen aangepast, waaronder de complete voortuin waarbij we een unieke handgemaakte eikenhouten poort hebben gemaakt. Ook is er een afdak gerealiseerd van 200 jaar oude vakwerkspanten, onder het afdak is het bestraat met kinderkopjes. In de achtertuin is een moestuin aangelegd van 150m² en een plantenkas ingericht. Tevens is een fundering gestort, waarop de door ons hangemaakte voliere is geplaatst.
Lees meer
Klant 10

Klant 10

Dit betreft een tuin rond een herenhuis die nogal overwoekerd was. Hierbij hebben we eerst alles gestript, daarna hebben we een oprit aangelegd en de hele achtertuin ingericht in mediteraanse stijl. De voortuin is in oud engelse stijl aangelegd.
Lees meer
Klant 09

Klant 09

Voor deze klant hebben we een groot lariks houten afdak gemaakt met een polycarbonaat dak. Dit allemaal met een nostalgische look. Later is de rest van de tuin op het afdak aangepast.
Lees meer
Klant 08

Klant 08

Op deze lokatie betrof het een nieuwbouw huis waarbij alleen de bestrating reeds gelegd was. In de voortuin moest een hoogte verschil overwonnen worden; dit is gemaakt met verlijmde betonbielzen gelegen op een betonfundering. Achter dit muurtje is de grond opgevuld met teelaarde en hebben we een grindpad aangelegd zodat bij huisonderhoud niet door de tuin gelopen hoeft te worden.
Lees meer
Klant 07

Klant 07

Bij deze klant, waarvan de tuin tegen een steile heuvel gelegen, lag een bestrating waar veel drempeltjes in zaten. De bestrating bestond vooral uit ronde maaskeien. Het nadeel van bestraten met maaskeien is dat ze rond en ongelijk in hoogte zijn, waardoor ze minder comfortabel te belopen zijn. Een ander nadeel is dat ze met regen snel glad worden. De oude bestrating is vervangen door een gebakken waalformaat steen die in halfsteensverband is gelegd. Ook is de nieuwe bestrating gelegd zonder treden of drempels waardoor deze meer toegankelijk is.
Lees meer
Klant 06

Klant 06

Op deze locatie betrof het de voortuin van een nieuwbouw huis. We hebben het grondwerk gedaan ten behoeve van de oprit om zeker te zijn dat deze later niet verzakt. Daarna is alles bestraat in een strokenverband met een mooie betontegel. Aan de erfgrens hebben we een custom made muur van steenkorven gemaakt en afgewerkt met natuursteen. De strook tuin achter de steenkorven is aangevuld met voedingsrijke teelaarde zodat de nieuwe planten goed zullen groeien.
Lees meer
Klant 05

Klant 05

In deze tuin hebben we het gazon uitgegraven en een fundering gemaakt. Over deze nieuwe fundering is bestraat voor de bouw van een tuinhuis en deze is samen met de klant geplaatst.
Lees meer
Klant 04

Klant 04

Voor deze klant hebben we landschapsherstel gedaan door een paar grote eiken te planten op zijn land.
Lees meer
Klant 03

Klant 03

Een nieuwe oprit met een goede ondergrond en een waterafvoerende goot tegen verzakkingen
Lees meer
Klant 02

Klant 02

Bij deze klant was veel achterstallig onderhoud. Ook de indeling van de tuin wenstte de klant anders.
Lees meer
Klant 01

Klant 01

Deze carré boerderij had een totaal vervallen tuin van ong 500m² die we hebben omgetoverd in een landelijke tuin met diverse siereenden vijvers.
Lees meer

Sitemap

Adres

Landscaping Parkstad bv
Monseigneur mannensstraat 22
6447 AD Merkelbeek

Website: www.landscapingparkstad.nl
Email: info@landscapingparkstad.nl

Kvk nr: 84775548
BTW nr: 8633.62.588.B01

Disclaimer

Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Landscaping Parkstad. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Landscaping Parkstad.