Klant 08

Port3

Op deze lokatie betrof het een nieuwbouw huis waarbij alleen de bestrating reeds gelegd was. In de voortuin moest een hoogte verschil overwonnen worden; dit is gemaakt met verlijmde betonbielzen gelegen op een betonfundering. Achter dit muurtje is de grond opgevuld met teelaarde en hebben we een grindpad aangelegd zodat bij huisonderhoud niet door de tuin gelopen hoeft te worden.

Voor de achtertuin is er gekozen om  te werken met eikenhouten elementen en veel groen. Dit is gerealiseerd door een speelgazon voor de hond en kinderen aan te leggen met rondom borders waarin onder andere zuilvormige beuken staan. Tijdens de bouw is een tent geplaatst die als een tijdelijke houtwerkplaats diende, omdat alle eikenhouten elementen met de hand gemaakt zijn. Er is gekozen voor een nostalgisch(e) container/houthok met een geïntregreerde pergola. Aan de andere kant van de tuin is een eiken vlonder gemaakt die omgrensd wordt door 2 eiken schuttingen. Door het vlonder heen groeien twee dakvormige eikenbomen die voor sfeer en schaduw zorgen.

[pinterest_gallery id=512 /]

 

Sitemap

Adres

Landscaping Parkstad bv
Monseigneur mannensstraat 22
6447 AD Merkelbeek

Website: www.landscapingparkstad.nl
Email: info@landscapingparkstad.nl

Kvk nr: 84775548
BTW nr: 8633.62.588.B01

Disclaimer

Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Landscaping Parkstad. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Landscaping Parkstad.