Boomverzorging

Boomverzorging

Boomverzorging is noodzakelijk en verplicht

Landscaping Parkstad in altijd bereikbaar mochten er onverhoopt onveilige situaties ontstaan door instabiele bomen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren na een storm waarbij takken (bijna) afbreken of de boom in zijn geheel is omgevallen. U kunt direct bellen met +31 (0)61 976 4276

Boomverzorging: Noodzakelijk en verplicht
Bomen blijven niet vanzelfsprekend mooi en kunnen daarnaast ook overlast opleveren. Boomeigenaren in Nederland  zijn wettelijk  verplicht hun bomen te onderhouden. Om aan deze zorgplicht te voldoen, moeten bomen minimaal één keer per drie jaar gecontroleerd worden op veiligheid en gezondheid. Wij werken met gecertificeerde controleurs voor boomveiligheid.

Snoeien
Uit veiligheidsoverwegingen of vanwege omgevingsfactoren moeten bomen ook gesnoeid worden, dit is een klus die vakkennis en speciale gereedschappen vereist. Wij leveren het juiste vakwerk waardoor ongewenste calamiteiten voorkomen worden. Daarvoor werken we met gecertificeerde treeworkers. Ook het afvoeren van het hout- en takmateriaal gebeurt snel en professioneel.

Sitemap

Adres

Landscaping Parkstad bv
Monseigneur mannensstraat 22
6447 AD Merkelbeek

Website: www.landscapingparkstad.nl
Email: info@landscapingparkstad.nl

Kvk nr: 84775548
BTW nr: 8633.62.588.B01

Disclaimer

Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Landscaping Parkstad. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Landscaping Parkstad.